BabySalmesang i 2024
 

Babysalmesang er en mulighed for at give dit barn en god musikalsk oplevelse og samtidig møde andre forældre og deres babyer.

Babysalmesang foregår i en afslappet atmosfære, hvor alt forløber i en rolig, og med tiden, genkendelig rytme.

Du behøver ingen forkundskaber for at være med.

Vi synger salmer, børnesange, laver fagter, leger og danser. Vi bruger remedier, der stimulerer sanserne; bl.a. klokkespil, silke-tørklæder, sæbebobler og rasle-æg.

Forløbet  følger en fast skabelon med små variationer fra gang til gang, fordi barnet har glæde af gentagelsen.

Det er sjovt at se, hvordan opmærksomheden i løbet af få gange vokser til stor koncentration og glad forventning om, hvad der skal ske.

Det allerbedste er, at dit barn får lejlighed til at høre dig synge. Dit lille barn elsker din stemme og din stemmes klang formidler tryghed. Små børn under et år er meget lydhøre. Deres "sprog" er mimik, kropssprog, lyde og toner.

Vi ønsker at medvirke til at sang bliver en naturlig del af hverdagen. Vi håber, du tager sangene med videre og bruger dem derhjemme.

Praktiske oplysninger:

Babysalmesang er et tilbud til babyer i alderen 2 - 10 måneder og deres forældre/bedsteforældre.  Der er plads til 12 på holdet.

Babysalmesang begynder mandag den  9. september. 

Vil du være med, skal du tilmelde dig og din baby her på hjemmesiden. Tilmelding fra 1. august 2024.

Når du har meldt dig til på hold kl. 10 eller hold kl. 11, er du optaget på holdet og får ikke yderligere besked. 

Hold kl. 10

Hold kl. 11

Efter undervisngsforløbet på 30 minutter er der kaffe/the, lidt brød og hygge.

Undervisningen finder sted i Sct. Jørgens sognegård. 

Der findes mikroovn i køkkenet og puslebord på toilettet. Børnene ligger på uldtæpper, medbring gerne en stofble til at lægge under barnets hoved.

Organist Rasmus Grønborg og kirketjener Heidi G. Sørensen står for undervisningen. Har du spørgsmål kan du kontakte kirketjener Heidi på tlf. 3053 2543. Du kan også sende en mail. Se adressen  under kontakt.